Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

ιστολόγια και . . . " ιστ(ι)οπλόοι "

. Όταν πρίν από καιρό ξεκίνησα αυτό το ιστολόγιο, ομολογώ οτι πέρα από τον φόβο τού αγνώστου, αισθανόμουν και την ταυτόχρονη πρόκληση εξερεύνησης ενός νέου για μένα χώρου. Ξεκίνησα ωστόσο από μια έντονη ανάγκη να επικοινωνήσω κάπως πιό . . . προσωπικά ( αν και με αγνώστους ! ) αυτήν την εποχή.

. Δυσκολεύτηκα στο ξεκίνημα με διάφορα τεχνικά θέματα, όπως πώς π.χ. βάζεις φωτογραφία στο προφίλ σου, πώς αντιγράφεις διευθύνσεις mail ή συνδέσμους στο κείμενο και άλλα. Αυτό που όμως με δυσκόλεψε περισσότερο είναι η ολοκληρωτική έλλειψη χρόνου σε μιά τόσο πολύ συμπιεσμένη προεκλογική περίοδο. Ο νομός μας είναι τόσο μεγάλος, υπάρχουν τόσα πολλά χωριά, που και μόνον για να τα επισκεφθείς απλώς, δεν θα έφθανε ο χρόνος.

. Εξακολουθώ σαν αρχή να επιμένω στο να θεωρώ προσωπική μου υπόθεση το ιστολόγιο αυτό. Δεν μπορεί να ανατεθεί σε συνεργάτη ή σε ομάδα. Ζητώ συγνώμη που είμαι αναγκασμένος να αναδημοσιεύω συνεντεύξεις, που όμως είναι προσεκτικά επιλεγμένες, και τις αναρτώ εδώ επειδή θεωρώ οτι απαντούν και σε ερωτήματα τών πολιτών.

. Παρακαλώ υπομονή για λίγο χρόνο μόνο, ώστε να μπορέσω να διαθέσω τον χρόνο που χρειάζεται αυτή η . . .
ιστ(ι)οπλοΐα ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: